Енергетичний сектор

ЕНЕРГЕТИЧНА СИТУАЦІЯ В РЕГІОНАХ на 0️⃣ 4️⃣ жовтня: внаслідок ворожих обстрілів у Сумській області залишались без світла 236 тис абонентів, яких на ранок було заживлено. Для недопущення перевантаження обладнання в мережі через наслідки обстрілів “Укренерго” запровадило аварійні відключення в Сумській, а також в Полтавській областях

ЕНЕРГЕТИЧНА СИТУАЦІЯ В РЕГІОНАХ на 0️⃣4️⃣ жовтня: внаслідок ворожих обстрілів у Сумській області залишались без світла 236 тис абонентів, яких на ранок було заживлено. Для недопущення перевантаження обладнання в мережі через наслідки обстрілів “Укренерго” запровадило аварійні відключення в Сумській, а також в Полтавській областях
 
📍ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ
 
🔌З технологічних причин без електропостачання 4,1 тисячі споживачів.
 
📍ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
 
💥Через бойові дії минулої добизнеструмлено понад 5 тисяч абонентів у 2 населених пунктах. Енергетики відновили електропостачання для 5,1 тисячі абонентів у 2 населених пунктах. На ранок залишаються без світла 128 населених пунктів – 81,4 тисячі абонентів.  
 
📍ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ

💥Всього через бойові дії без напруги 3,7 тисячі споживачів.
 
📍КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
🔌Через технологічні порушення знеструмлено 1,6 тисячі абонентів.
 
📍ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
❗️Через ворожі обстріли для недопущення перевантаження обладнання в основній мережі оператор системи передачі “Укренерго” запровадив аварійні відключенні (ГАВ) до усунення всіх наслідків обстрілу.
 
📍СУМСЬКА ОБЛАСТЬ
 
💥Внаслідок обстрілів залишались без напруги 236 тисяч споживачів, на ранок їх було заживлено. Втім, з метою недопущення перевантаження обладнання в мережі оператор системи передачі “Укренерго” також запровадив ГАВ до усунення всіх наслідків обстрілу.
 
📍ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
За минулу добу енергетики заживили 1,6 тисячі абонентів. На ранок через бойові дії без напруги понад 40 тисяч абонентів.
 
📍ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ
 
💥Загалом у м. Херсон без електропостачання понад 10 тисяч споживачів.
В області енергетики відремонтували мережі та відновили електропостачання для 280 споживачів, проте через нічні обстріли без світла залишилося 1150 споживачів. Всього на Херсонщині залишаються без світла понад 26 тисяч споживачів у 45 населених пунктах.
 
📍ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
💥Внаслідок ворожих обстрілів залишаються знеструмленими 2,3 тисячі абонентів у 35 населених пунктах.
 

🎞

Джерело - https://t.me/energyofukraine/2987